Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
topola145 Marcin9204 (7910 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
Panowie, życzę Wam pięknych... ee tam, mądrych i ciepłych kobiet. Niekoniecznie na wsjegda, ale choć na trochę. A w chwilach zwątpienia wróćcie do poniższego klasyka i pomyślcie: "Kurna, jeszcze nie jest tak źle!"

Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Czy ten skecz to ukryte pragnienia wiekszosci kobiet?
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adaś, nie mam pojęcia czego oczekuje większość kobiet (kurna , jeszcze nigdy po ślubie z kobietą nie byłam!), ale moim zdaniem skecz jest zwyczajnie śmieszny! I to chyba - jako na skecza - wystarczy.
Pragnienia, mniej lub bardziej odkryte, niechże pozostaną jednak w sferze domysłów. Bo to i ciekawiej i bardziej fascynująco brzmi.
Luvezz!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kazdy z nas by chcial byc kochany, uwielbiany i najwazniejszy dla drugiej osoby, ale slowa takie jak milosc straily juz na wartosci, poniewaz jak czesto uzywa sie slowa kocham? nie mowi sie go juzjednej osbie ale czasami paru od razu. Podoba nam sie kilka osob na raz, nie mozemy czesto sie zdecydowac na wybor tej czy innej osoby. Zjawisko to mozna zaobserwowac w wiekszosci na internecie odnosi sie do dwoch plci. Podoba nam sie ta Pani lub ten Pan z ktorym piszemy, ale inni tez sa swietni. My kobiety jestesmy takie jakie jestesmy, ale o facetach tez nie mozna nic lepszego powiedziec.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm cos mi sie wydaje ze ty bardzo steptycznie podchodzisz do kobiet,mam wrazenie ze jestes bardzo ostrozny, to nic zlego ostroznosci nigdy nie za wiele w stosunkach damsko meskich., zeby Holendrzy mieli nasza metalnosc to by sie tak czesto nie rozowdzili.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
[video type=youtube][/video]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
youtu.be/khdaqYXgDw0 Bardzo ladnie Adamm napisales to ostatnie zdanie, to mi sie podoba
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Wszystkim idealnym i poszukujących idealnych - cierpliwości życzę...
Zgłoś wpis
37 Postów
To tylko Ona
(M^K)
Bywalec
IDEAŁ..?
MOJE spostrzeżenie jest takie,ze ....JAKIM JESTEM IDEAŁEM - TAKIEGO SAMEGO IDEAŁU BĘDZIEMY SZUKAĆ.
Zgłoś wpis

Bliżej nas